top of page

Priser & pakkeløsninger

Oppgitte priser er fra pris med Mokai veggmodell som utgangspunkt oppgitt med anbefalt kW kombinasjon. Alle priser er oppgitt ekskludert montering da en fast pris er vanskelig å fastslå med tanke på blant annet rørstrekk, borring etc.

 

Vi anbefaler alltid å booke en gratis befaring før bestilling slik at en sertifisert montør kan dimensjonere ett korrekt annlegg for din bolig og gi en eksakt pris på anbefalt løsning inkl. pris for montering.

De mest populære kombinasjonene

Prisen inkluderer deler i foreslått kombinasjon, samt varmekabel, sikkerhetsventil og miljøavgift. Montering og montasjeutstyr er ikke inkludert i prisen.

24 mnd. Rentefri delbetaling 

0% nominell rente 0 kr etableringsgebyr 69 kr admin. gebyr/mnd

*Installatøren du handler av og som monterer din smartbereder løsning må ha etablert en avtale med Resurs Bank for at du som sluttkunde kan benytte deg av tilbudet om rentefri delbetaling.

ResursBank logo
Hitachi_Smartbereder_kundereferanse

«I Januar 2021, før installasjon av Smartbereder Multi+2, brukte vi 2.593 kW/t, mens vi i Januar 2022 brukte 863 kW/t. I januar 2022 hadde vi i tillegg fått installert en el-bil lader, slik at vi da hadde flere ting som brukte strøm enn året før.»

bottom of page