top of page

Kjøp Smartbereder Single 270L

- Få Chilly 9000 Portabel AC med på kjøpet

Gjelder så lenge lageret rekker!

Pris fra kr 38 990,-

Inkl. i pris:  Smartbereder 270l, R32 utedel, varmekabel, sikkerhetsventil og Chilly 9000 Portabel AC.

Klikk her eller scroll ned for å booke gratis uforpliktende befaring.

Group 765 (1).png

Reduser boligens energiforbruk til tappevann opptil 70% med Hitachi Smartbereder Single

Regjeringen har som mål at energiforbruket til bolig skal kuttes med 16 % frem mot 2030 om vi sammenligner med tall fra 2020. Halvparten av kuttene er ment å komme fra den delen av boligmassen som er minst energi effektiv i dag. Vi mener et av de sikreste og mest effektive tiltakene er å endre måten man varmer opp tappevannet på, da med tanke på at de aller fleste husholdninger i dag har elektriske varmtvannsberedere.
Så lenge lageret rekker får du Chilly 9000 Portabel AC med på kjøpet av Smartbereder Single!

Hitachi Smartbereder er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder som varmer tappevann ved hjelp av varmepumpe som gir COP på 3,2 som betyr at effekten du får igjen er mer enn 3 ganger høyere enn strømforbruket. 

Kompakt dimensjon, fleksibel installasjon og potensiale for betydelig energibesparelse, gjør at smartberederen passer like godt til nybygg som til eldre eksisterende boliger.

Smartber_chilly_promo1 (1).png

Hvor mye kan du spare med Smartbereder?

Vi har tatt frem et regnestykke som er basert på gjennomsnittlig forbruk for en enebolig på 200 kvm. Eksempelet tar utgangspunkt i at årlig tappevanns forbruk utgjør 20% av totalt årlig strømforbruk. Her er forbruket til tappevann med ordinær elektrisk bereder 5 333 kWh i året.

Spare eksempel Smartbereder

Med en strømkost på 1,- kr vil man altså kunne spare 3 666,- kr i løpet av ett år om man bytter fra en ordinær elektrisk varmtvannsbereder. Det årlige tappevannsforbruket vil med Hitachi Smartbereder ligge på 1 667 kWh.

Tappevannsforbruk eneboliger ordinær bereder vs. smartbereder

*Eksempelet tar utgangspunkt i at årlig tappevanns forbruk utgjør 20% av totalt årlig strømforbruk. Kilde årlig strømforbruk pr. boligtype og størrelse: forbrukerguiden.no

Rimelig tappevann + svalt soverom = sant

Kjøl ned varm inneluft der du har behov for det med Chilly 9000 Portabel AC. Høy kjølekapasitet, sleep mode og timer funksjon gjør det behagelig enkelt å oppnå sval temperatur der du ønsker det i sommer!

Leveres med fjernkontroll, hjul og et praktisk bærehåndtak, som gjør maskinen enkel og flytte fra rom til rom. Du kan lese mer om produktet her.

Chilly 9000_aircon – 6 (1).png

Visuelle eksempler

Kontaktskjema
Smartber_chilly_promo1 (1).png

Pris fra kr 38 990,- eks. montering

Inkl. i pris:  Smartbereder 270l, R32 utedel, varmekabel, sikkerhetsventil og Chilly 9000 Portabel AC.

For å få et korrekt dimensjonert anlegg til din bolig og pris for selve monteringen må man benytte seg av gratis uforpliktende befaring. Variablene for monteringsarbeid er dessverre for store til at man kan sette veiledende priser.

Vi formidler henvendelsen F-GASS sertifisert montør som kontakter deg for å avtale nærmere tidspunkt for befaring. I etterkant av befaring vil du motta et uforpliktende tilbud på både produkter- og montering,

bottom of page